Najnovije

OVO JE ZVEZDIN TIM ZA FIORENTINU! Bahar ne odustaje od napadačke igre

Napadačka igra se podrazumeva kod Bahara.

Mala sumnja u Aleksandra Dragovića

 

Kada bi sutra počelo takmičenje u Mozzart Bet Superligi, trener Crvene zvezde Barak Bahar ne bi imao mnogo dilema. To nagoveštava i odluka izraelskog stručnjaka u vezi sa startnom postavom za prijateljski meč protiv Fiorentine koji je zakazan za sutra (20 časova, TV Arena) na Marakani.

ZVEZDIN TIM ZA FJORENTINU (3-1-4-2): Glazer – Degenek, Mijailović, Dragović (Rodić) – Stamenić – Bukari, Kangva, Ivanić, Mitrović – Kraso, Olajinka.

JEL SE SEĆATE RIČMONDA BOAĆIJA? Propala mu je karijera, pre toga ostao bez kluba

Bahar je tokom rada na Zlatiboru, u duelima protiv selekcije Užica i Borca iz Banjluka, isprobao razne varijante, tako da su tragovi njegove osnovne ideje bili vidljivi u Sankt Peterburgu. Crvena zvezda će ponovo na generalnoj probi za početak sezone igrati sa tri štopera i veoma ofanzivnim „krilnim bekovima”.

Za razliku od duela sa TSC, moguća je samo jedna izmena. Miloš Degenek, koji se vratio iz američkog Kolumbusa, trebalo bi da debituje u trećem mandatu u crveno-belom dresu. Trebalo bi da formira poslednju liniju, zajedno sa kapitenom Dragovićem i Srđanom Mijailovićem.

istina, malo se sumnja u učinak kapitena Dragovića. Sa bivšim austrijskim reprezentativcem sve je u redu, iako su lekarski pregledi pokazali da su mu mišići puni mlečne kiseline. To praktično znači da je njegovo telo u blagom stanju umora.

Ali Bahar je blizu odluke da li će Dragović igrati 45 ili 60 minuta.

Ostalo će biti kao ptosib TSC-a. Dakle, videćemo veoma ofanzivnu Zvezdu na čijim bokovima će delovati Osman Bukari (desno) i Stefan Mitrović (levo). Ispred odbrane igraće Marko Stamenić, nešto ispred njega Kingsi Kangva, koji je trenutno u značajnoj prednosti u odnosu na Gelor Kanga, i najefikasniji igrač pripremnog perioda Mirko Ivanić.

Mesta u napadu rezervisana su za Petera Olainku i Žan-Filipa Krasoa. Mladi Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić i Jovan Mijatović trebalo bi da dobiju značajnu minutažu. Možda debituje Uroš Kabić.

Izvor: Mocart sport

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA