Najnovije

CIA PLAN UNIŠTAVANJE PRAVOSLAVLJA: Isplivali dokazi (VIDEO)

Diogenis Valavonidis koji je godinama sakupljao građu i podatke o neverovatnoj konspiraciji američke obaveštajne službe CIA protiv pravoslavnih Hrišćana je konačno rešio da izađe u javnost sa svim podacima.

On je rešio da sa potpuno verodostojnim dokazima pokaže svim Slovenima konspiraciju koja je u svim svojim aspektima, destruktivna koliko i dijabolična.

"I ja sam bio zapanjen silom podataka koja su postala dostupna posle izvesnog vremena kada je sa njih skinuta oznaka - Top secret/službena tajna. Videlo se iz svih raspoloživih podataka da je Carigradski patrijarh bio doslovce potkuoljen od strane CIA i tada je prosto nastao potpuni raskol u mojoj duši. Sve je postalo.. jedna velika mračna bajka koja vodi ka uništenju kompletnog pravoslavlja". - tvrdi Valavonidis.

Valavonidis koji je inače predsednik Udruženja za zaštitu pravoslavlja, nastavio je svoju priču

- "Godinama sam se zalagao za povratak svih Grčkih arheoloških artefakata koje su pokrali Englezi i napravio još jedno udruženje koje če se zalagati za povratak svih arheoloških otkrića koje su Britanci besramno idneli iz Grčke. Bio sam u Britaniji u domu Lorrdova i ono što sam tamo doživeo je teško prepričati. Britanska arogancija i kriminal zgranule su i mene i celu našu dekegaciju". Ovo i još mnogo više pogledajte u najnovijem intervjuu Diogenisa Valavonidisa na jutjub kanalu "X33".

UKRAJINCI PRVI PUT STIGLI DO ZMAJEVIH ZUBA U ZAPOROŽJU: Pogledajte kako testiraju ruske odbrambene linije - dalje od rovova nisu mogli

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA