Najnovije

RUSKI SPECIJALCI UPALI U BAHMUT! Ovo je zatečeno stanje i reakcije

Na snimku se vidi kako ruske jedinice odbijaju pokušaje kontraofanzive Oružanih snaga Ukrajine na pravcu Artjomovsk, sprečavajući prodor neprijatelja u urbano područje i uništavajući njihovo osoblje i tehniku na udaljenim prilazima ruskim pozicijama

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak delovanja specijalnih jedinica Vazdušno-desantnih snaga na pravcu Artjomovsk.

Na snimku se vidi kako ruske jedinice odbijaju pokušaje kontraofanzive Oružanih snaga Ukrajine na pravcu Artjomovsk, sprečavajući prodor neprijatelja u urbano područje i uništavajući njihovo osoblje i tehniku na udaljenim prilazima ruskim pozicijama.

Specijalne jedinice svakodnevno vrše posmatranje neprijatelja i prenose vredne informacije o njihovom kretanju, brojnosti osoblja i tehničkih sredstava. Takođe, ruske snage pregledaju zgrade na periferiji grada gde pojedini diverzanti ukrajinskih oružanih snaga bezuspešno pokušavaju da se infiltriraju kako bi korigovali dejstvo svoje artiljerije.

Nakon što dobiju borbeni zadatak, desantne jedinice se neprimetno približavaju napuštenim zgradama i vrše njihov pregled. Kreću se korak po korak, jer teritorija može da bude minirana municijom koja je proizvedena za NATO.

U slučaju sumnjivog kretanja, specijalne jedinice Vazdušno-desantnih trupa bacaju granate. U isto vreme, ako se neprijatelj primeti u polju ili šumama, njegove koordinate se detektuju pomoću optičkog izviđanja i odmah prosleđuju komandnom centru radi uništavanja. Istovremeno, sami pripadnici specijalnih jedinica, pokušavaju da ga iznenadno unište iz vatrenog oružja.

JEZIVO - RUS U BAHMUTU NIJE HTEO DA SE PREDA: Probao da aktivira bombu ukrajinski vojnik ga ubio (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA