Najnovije

„Ališa Kerns megafon anglo-američke države“; Pavić: Krajnji cilj – etničko čišćenje Srba sa KiM

„Ališa Kerns je samo megafon anglo-američke duboke države, čiji je krajnji cilj etničko čišćenje Srba sa KiM – ali i iz BiH. Dakle, ona je isuviše minorna da bi joj se lično davalo na značaju, ali odslikava radikalizaciju stava sadašnjeg britanskog establišmenta prema Srbima uopšte„, rekao je za IN4S politikolog Aleksandar Pavić.

Aleksandar Pavić (Foto: Jutjub)

Kako je dodao, njena izjava je bukvalno crtanje mete na SPC – i na Kosovu i Metohiji i uopšte.

„Britanski novinar Kit Klarenberg je nedavno izjavio da Velika Britanija, preko tzv. Integriti inicijative, ima posebno odeljenje za rat protiv pravoslavlja u celom svetu, sa posebnim fokusom na Crnoj Gori, Makedoniji, Rusiji i Srbiji“, jasan je Pavić za portal IN4S.

Ističe da je ratnohuškačka izjava inače minorne Ališe Kerns deo te kampanje.

„Kao što njena zemlja ratuje protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca, tako ima ambiciju da ratuje protiv Srbije do poslednjeg Albanca“, zaključuje Pavić.

Podsetimo, britanska poslanica iz redova Konzervativne partije Ališa Kerns, optužila je SPC da učestvuje u švercovanju oružja iz Srbije na '’Kosovo'’.

Takođe, rekla je da su mir i stabilnost na Balkanu ugroženi, za šta su joj krivi svi oni koji ne slede zapadne diktate – od Milorada Dodika do Vladimira Putina.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA