Najnovije

BARAK BAHAR JE PRAVA MAGIJA: Prekomandovan zvezdin Mesi u prvi tim, Barakova želja

Želja izraelskog trenera biće vrlo brzo uslišena, te će Maksimović ubrzo postati novi u nizu fudbalera na dvojnoj registraciji, a po završetku prethodnih formalnosti razvoj će se nastaviti kroz rad sa prvotimcima Crvene zvezde. Maksimović, prema u situaciji nije daleko ni od debitantskih minuta u prvom timu šampiona Mozzart Bet Superlige, te se očekuje da se već u narednim kolima nađe u protokolu crveno-belih, iako se očekuje da veću minutažu ipak stiče u Grafičaru.

Podsetimo, Maksimovićeva prekomanda predstavljala bi nastavak sada već ustaljene prekse po kojoj su međukorak od omladinaca do prvog tima Zvezde napravili i Stefan Leković, Jovan Šljivić, Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović, igrači koji su odnedavno na dvojnoj registraciji i sami mtim u konkurenciji za ulogu u. Zvezdi, ali i timu Marka Neđića.

Mladi ofanzivac koji je prethodne sezone briljirao u dresu crveno-belih kadeta, ali i Orlića, vrlo brzo će postati novo lice na Baharovim treninzima, a do tada je sumirao utiske sa debije.

„Presrećan sam zbog toga što je sam pogotkom započeo seniorsku ekipu, ali mi je najvažnije da je uspeo da trijumfuje. Zahvalio sam se Marku Neđiću i njegovom stručnom štabu na tome što su mi ukazali priliku, nadam se da sam im partijom na terenu uzvratio. . Asistencija za Stojanovića koja je prethodila mom golu mi je samo podigla samopouzdanje i epilog se video. Nastaviću da vredno radim uz san da i za prvi tim Crvene zvezde debitujem golom", rekao je momak rođen u Novom Pazaru.

Po završetku tehnike, Maksimović će ispuniti preduslov da debituje za prvi tim matičnog kluba, a potom imati priliku i da nadmaši rekord Luke Jovića, najmlađeg strelca Crvene zvezde koji je prvenac postigao sa 16 godina, 5 meseci i 5 dana.

SAZNAJEMO - Bahar rekao veliko "ne" kad je u pitanju Katai

Izvor: Mozzartsport.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA