Najnovije

OD JUNAKA - DO VELIKOG VIŠKA! Bahar ga precrtao, on odbio transfer, neće da ode

Barak Bahar ga precrtao, on neće da napusti Crvenu zvezdu.

Vigo je stigao u zimskom prelaznom roku kao dugo čekano pojačanje na poziciji desnog beka. Pod trenerskom palicom Miloša Milojevića, početak je obećavao - isporučio je nekoliko dobrih partija početkom godine i postigao gol čak i u derbiju. Međutim, kao i ceo tim, njegova forma je postepeno počela da opada. Od tog trenutka, njegov status u timu staje pod pitanjem, osobito nakon što je novi trener preneo novi elan igračima.

Naizgled, Vigo ima sve atribute da se uklopi u tim, ali izgleda da je precrtan isklučivo zbog klupskog pristupa igri i formacije. Crveno-beli igraju sa trojicom štopera i dva "ving beka", pozicija koja je često rezervisana za napadački orijentisane igrače. Vigo je nastupao retko, dok su mladi talentovani igrači kao što su Osman Bukari i Stefan Mitović često dobijali šansu. Čak i uspešni nastupi igrača kao što su Kosta Nedeljković i Lazar Nikolić uticali su na Vigov pozicioni status.

Problemi se nastavljaju i van terena. Iako je višak i nedovoljno iskorišćen igrač, Vigo odbija da prihvati transfer iz kluba. Izvori bliski klubu najavljuju da će se Vigo vratiti u River Plate po isteku svoje pozajmice 1. januara. Opcija otkupa od 2.200.000 evra, koju je klub imao, neće biti iskorišćena.

ČEKA SE DA BAHAR DA ZELENO SVETLO: Stigla ponuda za Aleksandra Kataia

Međutim, jedan dodatni aspekt ove priče je kontroverza koja je nastala kada se Vigo zakasnio na trening.

Novi trener Bahar nema toleranciju za takve ponašanje, što je doprinelo još većim napetostima u klupskoj svlačionici.

Sa 16 odigranih utakmica, tri postignuta gola i jednom asistencijom, Vigo ostavlja svoj trag u Crvenoj zvezdi. Navijači će ga pamtiti, pre svega, po golu protiv večnog rivala Partizana. Ipak, ovaj Argentinac neće ostati u crveno-belim bojama duže nego što se očekivalo.

BARAK BAHAR JE PRAVA MAGIJA: Prekomandovan zvezdin Mesi u prvi tim, Barakova želja

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA