Najnovije

ODGOVORIĆEMO ODMAZDOM! Zelenski sprema osvetu Rusiji

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski obećao je da će vojska pod njegovom komandom odgovoriti „potpuno pravednom odmazdom” na jučerašnje rusko granatiranje Hersonske oblasti, u kojem je život izgubilo najmanje sedam osoba, među kojima i jedno novorođenče.

– Naši ratnici širom zemlje uzvraćaju na teror okupatora. Ne prođe ni jedan dan da na rusko zlo ne odgovorimo potpuno pravednom odmazdom – rekao je Zelenski u redovnom večernjem obraćanju.

Ministarstvo odbrane Rusije izvestilo je juče o još jednom ukrajinskom napadu dronovima na Belgorodsku oblast duž granice sa Ukrajinom, kao i o granatiranju severne Kurske oblasti.

U subotu je primećen veliki oblak dima koji se diže u blizini Kerčkog mosta, koji povezuje Krim sa Rusijom, nakon što su ruske snage PVO oborile dve rakete.

– Uništili smo svakog okupatora, spalili svaki komad ruske opreme, gori vatra u njihovim štabovima i magacinima. Dima je i na Kerčkom mostu i još mnogo toga, što sve dokazuje da ćemo odgovoriti na svaki od ruskih zločina – rekao je Zelenski.

ŠTA SE DEŠAVA ŠIROM FRONTA: Svi pravci i žarišta (MAPA)

Izvor: Alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA