Najnovije

ŠIPTAR SE POZVAO NA BERIĆA: Srpske službe sarađuju sa "plaćenicima" u Donbasu!?

PRIŠTINA - Jedan od šiptarskih političkih aktivista i direktor centra za istraživanje hibridnog rata "Oktopus" iz Prištine, Agim Musliju, tvrdi da srpske bezbedonosne službe sarađuju sa, kako kaže, "srpskim plaćenicima" u Donbasu.
Srpski dobrovoljci (Foto: Skrinšot)

Srpski dobrovoljci (Foto: Skrinšot)

Poznato je da određeni broj srpskih dobrovoljaca ratuje na ukrajinskom frontu, ali Musliju tvrdi da su naši dobrovoljci u Donbasu pod nekim vidom koordinacije od strane srpskih službi.

U Srbiji su na snazi zakoni koji zabranjuju građanima Srbije ratovanje u stranim zemljama, a za ove svoje tvrdnje, Musliju se poziva na informacije koje, kako kaže, dolaze od Dejana Berića, poznatog srpskog snajperiste i višestruko odlikovanog borca koji je u Donbasu od prvih dana rata.

“Ovo je potvrđeno od strane jednog od najpoznatijih Srba, Dejana Berića, koji je ranije bio deo srpskih bezbedonosnih struktura.”, tvrdi Musliju na Tviteru.

Periodično se pojavljuju vesti, kako u vezi naoružavanja na teritoriji Ukrajine, tako i u vezi dobrovoljaca, koje za cilj imaju da destabilizuju Srbiju i okrive je za “pomaganje Rusiji”, a ostaje da se vidi da li su tvrdnje Muslija još jedan “prazan pucanj” i takav pokušaj destabilizacije Srbije ili je zaista reč o pravim informacijama i istini.

Pogledajte objavu Muslija na Tviteru:

Pročitajte OVDE više o prodoru Rusa ka Kupjansku

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA