Najnovije

MRKELA GA DOVODIO DVE GODINE I JEDVA USPEO: Bahar ga precrtao kako stvari stoje?

Edmund Ado, višegodišnja želja Mitra Mrkelea i Zvezdana Terzića, morao je okolnim putem da konačno dođe na „Marakanu”. Nije uspeo napad na njega kada je nastupio za Šerifa, pa su se nakratko obe strane ohladile, dok zimus iznenada nije stigao u Spartak iz Subotice.

Mnogi su bili zauzeti transferom, međutim, ozbiljno je pojačanje predstavljao Ado za ekipu Severne Srbije u prolećnom delu i pokazao da je spreman za krajnju destinaciju – Crvenu zvezdu.

Nije skrivano zadovoljstvo zbog transfera veziste koji je u onom dvomeču sa Zvezdom pre dve godine delovao kao Klod Makelele. Pružao je i odlične partije u grupnoj fazi Lige šampiona, bio jedan od najboljih pojedinaca one pobede u Madridu protiv Reala i u tom momentu bi zaista bio od ogromne pomoći srpskom prvaku.
Bilo kako bilo, trenutni status Ada u taboru Baraka Bahara nije obećavajući po njega.

Mlake partije je pružio na pripremama, čak ni protiv poluamaterske ekipe selekcije Užica nije ostavio jak utisak. Imao je neke početničke greške, delovao je nesigurno i imao loš govor tela.

Izraelac ga nije koristio ni minut na tri meča u prvenstvu, što bi moglo da zabrine igrače iz Gane, koji je na „Marakanu” došao pod oreolom sjajne akvizicije.

Trenutno su na njegovoj poziciji Marka Stamenića ili Srđana Mijailovića, dok povremenu tu „rolu” može da se odigra i Kings Kangva. Na nesreću Ada, sva tri fudbalera su u odličnoj formi, pa će morati mnogo više da radi i probije blokadu koja evidentno postoji, kako bi se nametnuo Baharu.

BAHAR NAJAVIO JOŠ POJAČANJA! Ovo je sudbina Kataia i Kange

Izvor: Meridiansport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA