Najnovije

Osnivač Krokodila za tragediju u Ribnikaru optužuje grafite, a sin mu peva o masovnom ubistvu! (VIDEO)

Na nedavno održanoj konferenciji za medije povodom sve većeg broja grafita “Da se vojska na Kosovo vrati” u organizaciji NVO Krokodil i Inicijative mladih za ljudska prava, o uticaju grafita govorio je i osnovač NVO Krokodil Vladimir Arsenijević. 

On se dotakao i tragedine u OŠ Ribnikar i naveo kako je uticaj na Kostu Kecmanovića sasvim sigurno imao grafit Ratka Mladića, jer je prema rečima Arsenijevića reč o izvršiocu genocida, a ne srpskom heroju kako ga pogrešno doživljava narod Srbije. Arsenijević je rekao da je Kosta Kecmanović svakdonevno prolazio i pored grafita “Kad se vojska na Kosovo vrati” i da je čudno da niko ne dovodi u vezu te grafite sa zločinom.

Arsenijević je međutim zaboravio da pomene da je njegov sin poznati reper pod umetničkim imenom Surreal i da su tekstovi pesama više nego zabrinjavajući, budući da on u njima govori o masovnim ubistvima, upotrebi droga i pozivom na nasilničko ponašanje.

“Gvožđe na menjač, u gepeku kalaš, sa’ću da pobijem ceo tvoj salaš, ovo je pecanje, zovi me Alas, neće ti pomoći Isus, ni Alah, na mojoj strani je debeli Buda, ima da pobijem pola tvog huda!”

I dok se autošovinisti navodno brinu kako da objasne svojoj deci reči “vojska” i “Kosovo”, istovremeno njihova deca pevaju o kalašu i masovnom ubistvu na salašu.

Spotovi ovog mladića prepuni su eksplicitnih detalja poput droge, nacističkih kukastih krstova, koji se mladom Arsenijeviću posebno dopadaju, oružja i svega onoga što se prezentuje omladini kroz modernu muziku kao normalan život. Ali to “zabrinute” sazivače konferencije ne zabrinjava.

Arsenijević je u javnost dospeo kao moler kod Mitićeve rupe jer je učestvovao u krečenju murala “Kad se vojska na Kosovo vrati”, a što je i iniciralo poplavu ovih grafita, poznat je i kao veliki Ukrofil. Naime, u prostorijama NVO Krokodil redovno su se održavale sedeljke izbeglica iz Ukrajine i ruskih izdajnika, gde se takođe prikupljala i humanitarna pomoć za ukrajinske naciste.

VACIĆ PORUČIO BIŠEM POSLANIKU SNS: Hvataćeš se za točkove aviona kad američke sluge krenu da beže

Izvor: Vaseljenska

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA