Najnovije

BAHAR BIRAO I REŠIO! Stižu bombastična pojačanja na Marakanu

Sve će uraditi da ih dovedu.

Iako je Crvena zvezda sa novim trenerom Barakom Baharom, sjajno je počela sezonu i ubedljivo slavila na sva četiri superligaška meča, na „Marakani“ još uvek nisu maksimalno zadovoljni timom koji će uskoro započeti takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona.

San svih snova jeste povratak otpisanog centarfora Fiorentine, reprezentativca Srbije i Zvezdinog deteta Luke Jovića koji je po svemu sudeći završio svoj boravak u Toskani nakon što nije registrovan za Ligu konferenciju.

Naravno, nisu velike šanse da se Jović ovog leta vrati na „Marakanu”, pre svega zbog velikih finansijskih primanja koje je navikao kroz čitavu karijeru, a veliko je pitanje kako bi nekadašnji fudbaler Real Madrida podneo činjenicu da se već sa 26 godina vraća u srpski fudbal. Ono što Zvezda može da mu ponudi jesu Liga šampiona i "oživljavanje" karijere.

Zvezdi je potreban i još jedan vezista. Odbili su crveno-beli 3.000.000 evra od engleskog Notingem Foresta za Zambijca Kingsa Kangvu, možda trajno, a možda i samo dok mu ne pronađu adekvatnu zamenu.

STIŽU MILIONI NA MARAKANU! Nove pare na račun Crvene zvezde

Dva imena figuriraju kao potencijalna pojačanja srpskog šampiona na sredini terena. U pitanju su bivši fudbaler Makabija iz Haifea koga je trenerirao Barak Bahar, Neta Lavi aktuelni japanski fudbaler Gamba Osake i mladi 20-godišnjak iz danskog Lingbija Toči Čukvuani.

Uprava Zvezde prelomila je i odlučila da prihvati ponudu od 4.000.000 evra za mladog štopera rođenog 2004. godine Stefana Lekovića, a samo se čeka koji klub će za talentovanog fudbalera izdvojiti ovoliki novac.

Bahar insistira na novom štoperu i to ne bilo kojem, u pitanju je reprezentativac Slovenije i jedan od najboljih igrača ruskog Sočija Vanja Drkušić. Pregovi sa Rusima uveliko traju, a direktor crveno-belih Zvezdan Terzić pokušava da smanji traženo obeštećenje od 3.000.000 evra za Slovenca.

Postoji mogućnost i da 23-godišnji Drkušić dođe ovog leta na „Marakanu” kao pozajmljeni igrač Sočija, a Zvezda na kraju sezone otkupi njegov ugovor sa Rusima.

Izvor: Sportske.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA