Najnovije

PONOVO MASOVNI PROTESTI U CRNOJ GORI: Nezadovoljni narod izlazi na ulice

Na Viber kanalu danas popodne formirana je grupa “Odbrana izborne volje” u kojoj se okupljaju građani nezadovoljni najavljenim formiranjem Vlade Crne Gore u kojoj bi okosnicu činile marionete Mila Đukanovića.

Crna Gora (Foto: Jutjub)

U grupi je, prema porukama organizatora, zabranjeno promovisanje bilo kakvih stranačkih interesa i partijsko svrstavanje. Jedini cilj je, kako navodi jedan od pokretača, da se narod okupi u cilju odbrane izborne volje iskazane na poslednjim parlamentarnim izborima, kada je ogromna većina građana glasala protiv Mila Đukanovića i politike DPS-a i “satelita” iza kojih stoji trodecenijska pohara Crne Gore.

“Mi branimo izbornu volju, da je Spajić uoči izbora rekao da će formirati vladu sa Milovim marionetama, ne bi prešao cenzus. Ne možemo da da se pomirimo sa novim pokušajem izborne diverzije pod “lažnom zastavom” – uđu kao antiDPS-ovci a izađu kao čuvari Milovih interesa i OKG bivšeg režima. Narod će ovog puta ustati da brani osnovno demokratsko pravo – da politika vlasti odgovara podršci koju je za to dobila od naroda”, kaže za Glas naroda jedan od pokretača incijative oličene u imenu grupe “Odbrana izborne volje”.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA