Najnovije

Mala podrška crno-belima - Južna tribina sada je već tradicionalno prazna

Partizan zbog kazne morao da zatvori 17.000 mesta, ali i da nije bilo tako tribine ne bi bile pune

Uoči početka revanš utakmice plej-ofa za Ligu konferencije, na stadionu Partizana je svega oko 4.000 navijača.

Crno-beli su inače, kažnjeni zatvaranjem 17.000 mesta zbog ponašanja navijača na prethodnoj evropskoj utakmici protiv Sabaha, ali ni preostali kapacitet nije bio popunjen.

Južna tribina sada je već tradicionalno prazna, dok su istočna i zapadna bile one na kojima je bilo najviše navijača. Istok je bio nešto popunjeniji, ali ukupan broj ljudi nije bio za pohvalu.

Ne čudi slaba posećenost, obzirom da je danski klub u Humsku došao sa više nego ubedljivom prednošću (5:0). Na severnoj tribini bilo je 15 navijača Nordsjelanda, pristiglih iz Danske.

Trener Igor Duljaj je sat vremena pre početka utakmice prišao istočnoj tribini i uslišio želju mališana da se fotografišu s njim. Slikanje je trajalo deset minuta, a kad je odlazio nazad u tunel, dobio je ovacije najmlađeg dela navijača.

Nagrađeni su igrači Partizana aplauzima od publike koja se nalazila na istočnoj tribini, dok su fudbalerima protivničkog tima uputili zvižduke.

Tokom utakmice pristalice crno-belih pokušavali su da što više pomognu svojim ljubimcima da, ako ne mogu do čuda, dođu bar do pirove pobede i poprave raspoloženje svih u klubu.

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA