Najnovije

OVO SU NAJCRNJE PROGNOZE - Šta ako Rusija izgubi rat? Mekgregor analizira

Rusi su shvatili da će, ako budu poraženi, Zapad instalirati njihove predstavnike u Rusiju i lišiti ih svih resursa, rekao je na svom Jutjub kanalu pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik šefa Pentagona.

Prema ekspertu, Rusija je danas nacionalna država sa snažnim kulturnim identitetom zasnovanim na pravoslavnom hrišćanstvu. Ovaj status upotpunjuje geografska lokacija koja omogućava pristup najbogatijim rezervama mineralnih resursa i obilju poljoprivrednih proizvoda, rekao je Mekgregor.

– Ako vi (SAD) uspete da se infiltrirate u Rusiju, zbacite vladu i zamenite je ljudima po sopstvenom izboru, što smo u suštini i uradili u Ukrajini, e, onda ćete imati pristup svim tim resursima – rekao je ekspert.

Prema mišljenju analitičara, građani Rusije razumeju mogućnost takve pretnje i stoga imaju rešenost da sukob privedu kraju.

- Na kraju su odlučili da je ovo zaista borba za egzistenciju, koju će morati da dobiju - zaključio je Mekgregor.

Ranije ovog meseca, ruski ministar odbrane Sergej Šojgu rekao je da će se specijalna vojna operacija u Ukrajini nastaviti sve dok se u potpunosti ne završe zadaci koje je postavio vrhovni komandant Vladimir Putin.

KIJEV ŽESTOKO "ISPROZIVAO" MOSKVU: Who wants to be a millionaire!? (FOTO)

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA