Najnovije

BOMBA NA MARAKANI PRED PUCANJEM: Dejli Mejl javlja nove informacije o brutalnom pojačanju

Poslednji dan prelaznog roka u engleskom fudbalu donosi vest koja je šokirala navijače širom sveta. Kako piše Dejli mejl, Crvena zvezda, popularni srpski fudbalski klub, navodno je izrazila interesovanje za dovođenje talentovanog fudbalera Mejsona Grinvuda iz Mančester junajteda.

Mejson Grinvud, igrač koji je nekada bio velika nada Mančester junajteda, trenutno je u centru pažnje zbog različitih faktora. Pre svega, njegova budućnost u Mančester junajtedu je neizvesna, jer klub razmatra da se rastane od njega nakon kontroverznih optužbi za silovanje. Važno je napomenuti da je Grinvud zvanično oslobođen optužbi, ali to nije sprečilo Junajted da razmotri opcije da ga napusti.

Ovaj 22-godišnji napadač, koji je prvobitno briljirao kao krilo, ali sada može da igra iza centarfora, privukao je interesovanje ne samo Crvene zvezde već i drugih klubova. Italijanski i engleski klubovi poput Lacija i Hetafea takođe su povezani sa njim u vezi sa mogućom pozajmicom. Kasnije su se pojavile informacije da su opcije za njegov transfer proširene i na klubove poput Olimpijakosa, Bešiktaša i Crvene zvezde.

CRVENA ZVEZDA OBIJA KASU! Ponuda iz snova za napadača, dogovor pao

Ova situacija je posebno intrigantna jer bi se Grinvud preselio bez obeštećenja, što njegov transfer čini atraktivnim za mnoge klubove. Iako nije igrao od januara 2022. godine, njegova mladost i prethodna obećavajuća karijera čine ga atraktivnim potpisom za klubove koji traže talente.

Imajući sve ovo na umu, prelazni rok u Engleskoj završava se uzbuđenjem i spekulacijama oko budućnosti Mejsona Grinvuda. Da li će zaista završiti u Crvenoj zvezdi ili će izabrati drugi klub, ostaje da se vidi. Fudbal uvek donosi iznenađenja i obrte, a ova priča će sigurno pratiti ljubitelje fudbala širom sveta.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA