Najnovije

U MINUT DO 12! Crvena zvezda našla pojačanje u zadnjoj liniji

DŽerom Opoku iz Aruke na meti crveno-belih, kojima je glavni adut učešće u Ligi šampiona

Crvena zvezda je pronašla štopera u Portugaliji. Kako piše ugledni Rekord, na meti srpskog šampiona nalazi se štoper Aruke DŽerom Opoku (24).

Isti izvor navodi da Aruka u ovom trenutku ima tri ponude na stolu za momka rođenog u Londonu, ali da je Crvena zvezda najbolje pozicionirana. Takođe, crveno-belima ide u prilog činjenica što se učestvuje u Ligi šampiona, što igraču koji je stasao u Fulamu garantuje mogućnost da se debituje u elitnom takmičenju.

TERZIĆ NAJAVIO TRI BOMBASTIČNA POJAČANJA! U naredna tri dana erupcija na Marakani

U trci za igrače, koji oslobađaju klauzulu u ugovoru od 6.000.000 evra, nalaze se austrijski Šturm i turski Bašakšehir. Opoku ima ugovor do leta 2025. godine, a Rekord piše da je Bašakšehir već bio odbijen, jer je poslao ponudu značajno ispod pomenute šume u klauzuli.

CRVENA ZVEZDA OBIJA KASU! Ponuda iz snova za napadača, dogovor pao

Čelnici Aruke će navodno prihvatiti samo ponude koje su približne sume od 6.000.000 evra, ali im nikako ne ide u prilog tome što se prelazni rok završava u najjačim ligama. Zanimljivo, u Srbiji i Turskoj pijaci traje do 15. septembra, tako da bismo u narednim danima mogli da gledamo nadmetanje Crvene zvezde i Bašakšehira.

Ali, kao što je napisao Rekord, Crvena zvezda je snažan, a možda i ključni adut u svojim rukama, a to je Liga šampiona i mečevi sa Mančester Sitijem, Lajpčigom i Jang Bojsom.

DŽerom Opoku je rođen u Londonu, a vodi poreklo iz Gane, tako da poseduje oba državljanstva. Na Krejvenu Kotidžu je bio od osme godine, ali nije zabeležio seniorski debi, iako je tri sezone bio deo prvog tima. Išao je na pozajmice u Akrington Stenli, Plimut i danski Vejle. Prošlog leta, Opoku je stigao u Aruku kao slobodan igrač, a prošle sezone za portugalski tim zabeležio je 29 nastupa.

Opoku ima 24 godine i visok je 197 centimetara. Pored toga je veoma pokretljiv, korsti levu nogu i poseduje mogućnost da kvalitetno prenese loptu na protivničku polovinu.

Izvor: Mozzartsport.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA