Najnovije

UŽASNO PAKLENI BROJEVI: Evo koliko je vojnika ukrajinske armije poginulo za sedam dana (BROJKE)

Moskovski vojni analitičar Igor KOROTČENKO: Sarmat će osetno povećati moć naše nuklearne trijade. U stanju je da napada (SAD) i preko Severnog i Južnog pola. Prema različitim procenama, ova raketa nosi od 10 do 15 individualno navođenih nuklearnih bojevih glava

 Predsednik Asocijacije vojnih eksperata Rusije - general-major u penziji Aleksandar VLADIMIROV: Sukob Rusije i Zapada se primiče, a u njemu će biti upotrebljeno nuklearno oružje.  Prvo taktičko. Ulozi strana u ovoj konfrontaciji veći su nego ikada. Prvi put ciljevi potencijalno zaraćenih strana uključuju i njihov opstanak. Državni i vojni vrh Rusije mora da „ozbiljno razmotri takav scenario i da za njega pripremi stanovništvo, privredu i vojsku“

MINISTARSTVO odbrane Ruske Federacije objavilo je da je ukrajinska armija za nedelju dana borbi – između 25. avgusta do 1. septembra - izgubila više od 5,6 hiljada vojnika.

Preciziralo je da je u tom periodu najviše Ukrajinaca izginulo na donjeckom (2.385), južnodonjeckom (1.025), krasnolimanskom (540) i kupjanskom frontu (470).

Ministarstvo je istovremeno potrvrdilo da je sistem odbrane zemlje „operativno uključen raketni strateški sistem Sarmat“.

ERDOGAN OTKRIO - Evo o čemu će pričati sa Putinom

Komandant ruskih Raketnih snaga general-pukovnik Sergej Karakajev naglasio je da danas ne postoji protivraketna odbrana koja bi mogla da obori ili neutrališe Sarmat.

Moskovski vojni analitičar Igor Korotčenko uveren je:

- Sarmat će osetno povećati moć naše nuklearne trijade. U stanju je da napada (SAD) i preko Severnog i Južnog pola. Prema različitim procenama, ova raketa nosi od 10 do 15 individualno navođenih nuklearnih bojevih glava i razvijen set sredstava za prevazilaženje protivraketne odbrane.

Sarmat je pre svega interkontinentalna balistička raketa teške klase na tečno gorivo, teška preko200 tona.

Predsednik Asocijacije vojnih eksperata Rusije - general-major u penziji Aleksandar Vladimirov - ocenio je da će u sukobu Rusije i Zapada biti upotrebljeno nuklearno oružje.

SLEDI PROTERIVANJE RUSA? Oglasio se Kremlj

Prema njegovim rečima, rat sa neizbežnom upotreba oružja za masovno uništavanje, pre svega nuklearnog taktičkog, već je u pripremi.

„Ulozi strana u ovoj konfrontaciji veći su nego ikada. Prvi put ciljevi potencijalno zaraćenih strana uključuju i njihov opstanak, a za opstanak se mogu i moraju koristiti sva sredstva. Tačka nepovratnosti može dostignuta vrlo brzo. Sve može početi od ulaska Poljske u ukrajinski sukob“.

Vladimirov je javno pozvao državni i vojni vrh Rusije da „ozbiljno razmotri takav scenario i da za njega pripremi stanovništvo, privredu i vojsku“.

KOGA SU TO RUSI LIKVIDARALI? Satanistička brigada otišla u pakao (FOTO)

Izvor: Fakti.org

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA