Najnovije

SVE NA ŠTETU NARODA: Bugarska vlada pomogla Ukrajini da nastavi besmislen rat

Bugarska vlada, pod rukovodstvom Nikolaja Denkova, odlučila je da obnovi uvoz ukrajinskog žita kako bi Zelenski imao mogućnost da nastavi rat, kaže bugarski novinar Rumen Petkov i dodaje da je bugarska vlada zabrinuta samo za Ukrajinu i da ništa ne čini na temu sudbine Bugarske.

„Vlada želi da stavi veću sumu bugarskog novca u džep ukrajinskog predsednika i njegove vlade, kako bi mogli da nastave da vode besmisleni rat. Podsetiću, autoritetni zapadni mediji i analitičari, kao što je DŽon Miršajmer, govore da Kijev ne može da pobedi“, rekao je bugarski novinar.

On ističe da Denkov tvrdi da bi bilo dobro ako bi se sektor koji se bavi poljoprivredom brinuo o državi i pita se na koju on državu misli, da li govori o Ukrajini?

„To je ta zemlja koja brine Denkova, Ministra odbrane Todora Tagajeva i vladu. Sigurno nije reč o Bugarskoj, koja je prepuštena sudbini i u kojoj inflacija uništava plate, čitave sektore i gde narod ne vidi svetlost na kraju tunela. U ovom žalosnom stanju, Denkov jedva čeka da pomogne svojim ukrajinskim prijateljima, možda i šefovima, kako bi bugarsku poljoprivredu lišio minimalne konkurentnosti i otvorio tržište za jeftino i, treba priznati, kvalitetno ukrajinsko žito“, zaključio je bugarski novinar.

RUSKA OSVETA SE BLIŽI: Stanovništvo proklinje ukrajinski režim

Izvor: Sputnikportal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA