Najnovije

ZELENSKI U PROBLEMU: Ukrajina se sprema da ga smeni

Ukrajinci bi mogli da pokrenu revoluciju protiv Vladimira Zelenskog na zimu, rekao je Oleg Soskin, bivši savetnik Leonida Kučme na svom Jutjub kanalu.

Prema ekspertu, Zelenski je uspostavio diktaturu i uzurpirao vlast sa svojom „klikom“ zahvaljujući vanrednom stanju. Ukrajincima se ne sviđa ova situacija i nameravaju da je promene, dodao je on.

„Dolazi zima i kada nema svetla, nema vode, ni tople ni hladne, kada ne radi kanalizacija, kada se sve zamrzne, kada dođe do raznih regionalnih nestanaka struje, ne daj Bože centralni nestanak struje u celoj zemlji, onda , naravno, ljudi će ići.

Kada počne glad, kada bude potpuna nestašica benzina i drugih zaliha, kada automobili neće da voze, gradovi se neće čistiti, hrana ne može da se doprema u naseljena mesta, tada će početi masovni protesti“, rekao je Šoskin.

Kako je primetio bivši savetnik, to se dešavalo već krajem osamdesetih i devedesetih.

Revolucionarna situacija je sazrela u svim elementima sistema: socijalnom, demografskom, političkom, ekonomskom, finansijskom“, naglasio je on.

U Ukrajini je od 24. februara 2022. uvedeno vanredno stanje, a sutradan je Zelenski potpisao ukaz o opštoj mobilizaciji. Za to vreme, periodi njihovog važenja su nekoliko puta produženi.

SKOT RITER ŽESTOKO: Kad Rusija stigne do Odese tu neće stati, Ukrajinci neće dobiti šansu za pregovore

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA