Najnovije

JEDI PARIZER, IZBEGAVAJ MESO: Sram vas bilo! Na internetu se pojavila igrica sa Vučićem (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je sa svojim saradnicima iz Vlade doručkovao tzv. zidarski sendvič, u kome je glavna „zvezda“ parizer, sve valjda kako bi pokazao da je „jedan od nas“ i da se čovek može lepo najesti za male pare ako je stanovnik „balkanskog ekonomskog tigra“,

Pre toga je parizer bio jedna od namirnica koje je na konferenciji za štampu iznosio iz korpe kako bi nam pokazao šta će sve merama Vlade dobiti nižu cenu.

Svi smo se mnogo šalili na njegov račun i pravili mimove, a jedan programer je otišao korak dalje i, verovali ili ne, napravio zabavnu igricu za mobilne telefone pod nazivom „Jedi parizer“.

U pitanju je vrlo jednostavna igrica u kojoj je cilj da napunimo korpu parizerom, hlebom i jogurtom, a po svaku cenu izbegnemo meso, pošto je, kao što znate, i ono postalo luksuz u ovoj eri inflacije.

@puf_srbija#viral😂😂😂#ovojesrbija#srbijatiktok#fyp♬ original sound - PROMENE U FOKUSU

Najsmešnija stvar u vezi igrice je činjenica da su korišćene Vučićeve reči s konferencije i druge predsednikove replike.

Video igru „Jedi parizer“ za Androide možete skinuti OVDE. NJen autor (BagziMan) je inače već napravio igru „Jedi sendvič“, još jednu parodiju na političke prilike u zemlji.

Ruski odgovor zatresao Zapad: Kedmi o revolucionarnoj odluci Moskve

Izvor: City magazin

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA