Najnovije

OVO UKRAJINCE MOŽE PRESKUPO DA KOŠTA: Ubacili Kim DŽong Una u svoje ludilo

Lider Severne Koreje Kim DŽong Un se od 6. septembra nalazi u bazi ukrajinskog sajta „Mirotvorac“, a kao obrazloženje navodi se njegovo učešće u ucenama nuklearnim oružjem, realizacija ilegalnih raketnih i nuklearnih programa, kao i sajber kriminal.

Na tu vest reagovala je zvanična Moskva, a zamenik ministra inostranih poslova Rusije Mihail Galuzin kazao je da je uključivanje severnokorejskog lidera u bazu „Mirotvorca" još jedna provokacija kijevskog režima i pokušaj da se svi zastraše, izjavio je.

„To je još jedna provokacija kijevskog režima, pokušaj da se svi zastrašimo, ali to je uzaludan pokušaj kao i sve što radi sajt ‘Mirotvorac’ i oni predstavnici kijevskog režima koji stoje iza njega", rekao je on.

Horor za Kijev, sve kreće da se ruši! Rusi pred pregovore rešili da...

Sajt „Mirotvorac“ je poznat je po skandaloznim postovima u kojima se objavljuju lični podaci ruskih i stranih novinara, glumaca, političara i svih onih koji navodno predstavljaju pretnju nacionalnoj bezbednosti Ukrajine. Na spisku su i oni koji su posećivali Krim, kao i novinari koji su imali akreditacije Donbasa i izveštavali sa tog ratnog područja, prenosi Sputnjik.

One koji se nađu na tom sajtu ukrajinski „Mirotvorac“ obično nazivaju „separatistima“, „saradnicima terorista“, „antiukrajinskim propagandistima“, „agentima Kremlja“ i slično.

Vučić daje narodu parizer od 260 dinara, a savetnica mu nosi torbu od 6000 evra? (FOTO)

Izvor: Politika.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA