Najnovije

VEČERAS STIŽE NEVREME: Šta možemo da očekujemo

Petak je doneo nešto svežije vreme i više oblačnosti, ali i pored toga vremenske prilike su i dalje u skladu sa septembarskim.

Trenutno u većem delu Srbije preovladava promenljivo oblačno, ali suvo vreme. Kasnije posle podne i krajem dana kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije, a tokom večeri i na jugoistoku.

U ovim predelima se ponegde očekuju intenzivniji pljuskovi sa grmljavinom, uz nešto obilnije padavine, gde lokalno može pasti i preko 20 litara kiše po metru kvadratnom. Na sreću, iako se ponegde očekuju intenzivnija grmljavina, ne preti opasnost od jačeg nevremena i nevremena.

Najviša temperatura danas će biti od 25 do 29°C. Prvi dan vikenda doneće više oblačnosti, ali i kišu i pljuskove sa grmljavinom, uglavnom i posebno u južnim, centralnim i istočnim predelima. Najviša temperatura biće od 24 do 28°C, u Beogradu do 26°C. Jugoistočni vetar će pojačati.

Drugi dan vikenda i ponedeljak biće znatno sunčaniji, sa pravim letnjim vremenom i sa temperaturom oko 30°C u većini predela. Već u utorak novo prolazno naoblačenje sa padavinama. Dakle, za razliku od prve polovine septembra, sa sunčanim, stabilnim i pravim letnjim vremenom, druga polovina septembra biće nešto nestabilnija i promenljivija, ali će i dalje biti topla.

VUČIĆ OTKRIVA DETALJE: Visio bih i u Briselu, Berlinu i u Vašingtonu da sam rekao što i Kurti

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA