Najnovije

KADIROV OBJAVIO SUROV SNIMAK: Lov na Ukrajince (VIDEO)

Lider Čečenije Ramzan Kadirov ponovo se oglasio na svom Telegram kanalu, a svaki njegov potez privlači posebnu pažnju posle lažne informacije koju su preneli ukrajinski Telegram kanali – informacije da je preminuo!

Ovog puta objavio je snimak na kome se vidi kako jedinica „Ahmat” koristi minobacače protiv neprijatelja.

– I opet, u pravcu Kremena, odred „Lovac” specijalne jedinice „AKHMAT” pokazuje dobre rezultate. Naši borci vešto vežbaju korišćenje minobacača protiv neprijateljskih uporišta, a zatim kreću u lov pomoću dronova i termovizijskih kamera – rekao je Kadirov i dodao:

- Dan ranije smo, zahvaljujući ovoj taktici, uništili skrovišta neprijateljskih grupa, nekoliko uporišta i odbrambenih punktova. Posebno je uspeo noćni lov na sedmoricu Ukrajinaca koji su pokušavali da uđu na našu teritoriju. Grupa je odmah identifikovana dok je radila sa dronovima i potom uništena. Naravno, neprijatelj se tvrdoglavo pridržava svoje taktike i neprekidno šalje DRG i jurišne trupe da se konsoliduju na određenim jakim tačkama, ali ne postiže efekat koji mu je potreban. A ovo je najvažnije – naglasio je Kadirov i zahvalio borcima.

VOJNI UDAR U KONGU: Vojska preuzima kontrolu u Brazavilu

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA