Najnovije

SEKAO SAM SRPSKE TENKOVE ZA „US STEEL“: Sav ozračeni čelik slat za Nikšić! (VIDEO)

Radio sam kao sekač i zavarivač u Premiksu iz Čortanovaca. Za potrebe Ju-Es Stila sekli smo rafineriju u Pančevu, sekli smo fabrike, čak i jednu novu fabriku šećera, a sekli smo i tenkove Vojske Srbije. Samo u mojoj smeni isekli smo barem 500 tenkova, skoro svih u operativnom stanju, izneo je u  šokantnoj ispovesti Milan Vučković Medmen, politički aktivista, hip-hop muzičar i bivši otporaš iz Smederava koji se suprotstavljao svim vlastima od devedesetih do danas.  
Medmen (Foto: Jutjub)

Medmen (Foto: Jutjub)

On je rekao da je samo neznatna količina tenkova bila za rashod. 

- Ti tenkovi, nema nikakve veze što su stariji, bili su operativni. Bukvalno, sedneš i voziš. Ne pričam napamet, bila je tu i ekipa tehničara, oficira, podoficira, i bila je još jedna operacija koja je prethodno rađena, a to je skidanje cevi – ispričao je Vučković, objasnivši do detalja i kako je sečeno i kakav je to čelik, ali i u kojim zemljama su završavale tenkovske cevi. 

Govorio je i o sečenju fabrika, gde su ih u jednoj od njih radnici jurili da ih ubiju, ali i sečenju rafinerije u Pančevu. 

- Svi smo govorili da smo gađani osiromašenim uranijumom samo dole na Kosovu i Metohiji. Međutim, u Pančevu, u rafiniriji i Azotari, dolazimo do određenih saznanja. I dok sečemo taj materijal, iako je čist i bez rđe, organizam je počeo čudno da se ponaša... – rekao je Vučković, objasnivši šta se sve dešavalo u vezi toga.  

On je kazao da je sav ozračeni materijal slat u Nikšić, jer Amerikanci nisu dozvoljavali da takav materijal uđe u krug fabrike u Smederevu. 

- U Smederevu su svaki kamion proveravali. Amerikanac je imao takvu tehniku, da bukvalno jedan šraf da je ozračen, ceo kamion se vraća – otkrio je, preciziravši da su se događaji o kojima svedoči dešavali od 2006. do 2010. godine. 

Vučković je pričao i o drugim temama, a to je kud je nestao ogroman broj vojnih čamaca, koji su mogli spasiti silne živote prilikom poplava u Obrenovcu. Zatim o Jovanjici koja, kaže nije jedina, već takvih državnih projekata ima po celoj Srbiji, a glavni centar je ipak Veliki Trnovac. Takođe, o Belivuku, Radetu Markoviću, migrantima koji primaju plate samo zato što su ilegalni, o nameštanju policijskih dokaza i mnogo čemu drugom. 

Poslušajte i pogledajte u emisiji na kanalu Pravi odgovor.

 

Pročitajte OVDE šta je potencijalna opasnost predstojećih NATO vežbi

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA