Najnovije

NARODNJACI MU O GLAVI RADE: Grbović se požalio na Tviteru

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, požalio se na društvenim mrežama da se protiv njega vodi hajka od strane političara iz Narodne stranke.

Danima traje opsesivna hajka na Pokret slobodnih građana i mene od strane funkcionera i članova Narodne stranke, piše Grbović na Tviteru, odnosno, mreži Iks.

Kako ni sa kim od njih nisam u ličnom sukobu, jasno je da sam ulogu njihovog političkog arhineprijatelja zavredeo svojim političkim stavovima koji su uvek bili čvrsta brana prema nacionalizmu, mržnji i diskriminaciji bilo koje vrste, objašnjava on.

U duhu danas potpisanog sporazuma, ali i elementarnog kućnog vaspitanja neću učestvovati u banalnoj i nedostojnoj raspravi. Ne zato što ne bih umeo da na jednako otrovan način odgovorim već zato što to ništa dobro ne bi donelo nikome, piše prvi čovek PSG-a.

Organizacija na čijem se čelu nalazim nastaviće beskompromisno da se bori za građansku, demokratsku, sekularnu i evropsku Srbiju jer je to u interesu svih građana, pa i onih koje takvi stavovi iritiraju, kaže Grbović u svojoj objavi.

Pročitajte OVDE više o Vučićevom govoru u UN

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA