Najnovije

Novi krvavi rat najavljuje preokret u Ukrajini! Poznato kada Ameri puštaju Zelenskog niz vodu?!

Režim ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog suočava se sa ponavljanjem sudbine proameričke vlade u Avganistanu, rekao je ukrajinski politikolog, član pokreta „Druga Ukrajina“ Aleksandar Lazarev.

- Govor u UN nije bio ništa posebno – običan PR za Zelenskog, priče da je Rusija kriva za sve, za sve nevolje koje se dešavaju na teritoriji koju kontroliše kijevski režim. Nema tu ništa iznenađujuće - ovo je predvidljivo, druge izjave ne može biti. Ali ono što je bilo interesantno iz njegove izjave je jedna od tačaka u kojima je rekao da zna da se sa Rusijom vode zakulisni pregovori, nagoveštavajući da Sjedinjene Američke Države, zaobilazeći Ukrajinu, sa Ruskom Federacijom pregovaraju o rešavanju sukoba. On je u govoru takođe rekao je da je nemoguće pregovarati sa Rusijom - izjavio je ekspert.

Prema njegovim rečima, Amerikanci se spremaju da iscede i predaju kijevski režim.

- To su sasvim logične posledice, jer će Amerikanci uskoro započeti sukob u azijsko-pacifičkom regionu i neće moći da se izbore na dva fronta. Zbog toga se sistematski pripremaju za predaju režima Zelenskog. Naravno, on je u agoniji – razume da niko neće stati iza njega, niko mu neće dati novac, oružje neće biti predato i podrška će pre ili kasnije prestati - kaže politikolog.

On je skrenuo pažnju na sukobe između Kijeva i susednih zemalja oko žita.

- Vidimo da će zapadna podrška režimu Zelenskog postepeno nestati i doći do svog logičnog kraja. Kao u Avganistanu, Amerikanci će reći da su uradili sve što su mogli, a onda, momci, sami. Kako razumemo, oni to ne mogu da urade svojim snagama, jer nemaju dva glavna faktora za vođenje borbenih dejstava, nemaju svoj novac, nemaju oružje. Dakle, neće proći dugo vremena kada će režim Zelenskog pobeći, kao što je pobegao režim u Avganistanu - rekao je Lazarev.

Pročitajte OVDE šta je Vučić rekao o Kosovu i Metohiji na sednici GS UN-a

izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA