Najnovije

21. PROTEST ''SRBIJA PROTIV NASILJA'': Šetnja do RTS-a

Dvadeset i prvi put posle masovnih ubistava u Srbiji početkom maja, ispred Doma skupštine u glavnom gradu, u 18 časova okupiće se učesnici protesta protiv nasilja. Protest u organizaciji grupe opozicionih partija pratiće šetnja od zdanja Narodne skupštine do zgrade Javnog medijskog servisa Radio-televizije Srbije (RTS).

Srbija protiv nasilja (Foto: Jutjub)

Parlamentarna opozicija koja tehnički organizuje ove skupove pozvala je stanovnike iz cele Srbije da dođu u subotu 23. septembra na "veliki protest" gde će se sa bine obratiti svi govornici sa prethodnih skupova.

Samo nekoliko dana ranije, ovaj deo opozicije potpisao je „Dogovor za pobedu“ koji podrazumeva „uvažavanje i nenapadanje opozicije, koordinisanje akcija opozicije i koncentrisanje na smenu režima, kontrolu izbora – sve što je potrebno za pobedu“.

U nekoliko navrata do sada, deo opozicije i nezadovoljni građani okupljali su se ispred RTS-a, smatrajući ga jednim od medija odgovornim za stanje u društvu.

Protesti se održavaju i u drugim gradovima Srbije, a tehnički organizatori protesta u Novom Sadu pozvali su stanovnike ovog grada da ove subote dođu na protest u Beogradu.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA