Najnovije

ALBANCI UPALI U SRPSKU POŠTU: Krali dokumenta, lomili inventar

JP „Pošta Srbije“ saopštila je danas da je obustavljen rad pošte u Banjskoj, na Kosovu i Metohiji zbog, kako su naveli, upada albanskih terorista u objekat pošte prošle noći i velike materijalne štete koju su napravili.

Kako se navodi, prilikom upada albanskih terorista pričinjena je velika materijalna šteta, oštećena je imovina i ukradena oprema.

NOŽ U LEĐA PUTINU: Rusija je kriva, tvrdi bivši veliki saveznik

„Albanski teroristi tim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego su, inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Kurtija, svesno i namerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na KiM, kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini“, navodi se u saopštenju.

JP „Pošta Srbije“ ističe da trenutno, zbog blokade koju sprovode osobe naoružane dugim cevima, nije u mogućnosti da tačno utvrdi razmere pričinjene štete, a da će javnost biti naknadno obaveštena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom.

KREMLJ IMA PORUKU ZA SRBIJU: Tiče se Kosova i Metohije, šta će to Rusi da urade

Izvor: Sputnik.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA