Najnovije

BOMBA NA MARAKNI SAMO ŠTO NIJE: Zvezda se rastaje sa najboljim u januaru?

Na početku sezone počeo je da udara. Videlo se da je potez kluba da ga zadrži po svaku cenu bio dobar, ali su ga dug put i obaveze u dresu Gane izbacile iz dobrog ritma.

Ipak, usledio je brzi povratak, posle bekstva sa „sto na sat” i pogotka Crvenoj zvezdi za vođstvo protiv Mančester sitija. Osman Bukari ponovo je u fokusu klubova, a kako MakBet Sport otkriva, dugo je bio na listi želja Dalasa, člana MLS lige. Bili su spremni da plate šest miliona evra, ali opcija je da ostanu u Evropi. Italijani i Španci su se prvo raspitivali za njega, a zatim hteli da ga kupe. Zvezda je odbila sve ponude. Pitanje je, međutim, koliko će Bukari igrati u crveno-belom dresu.

Čini se da čeka ponuda koja se ne može odbiti, samo da krilni fudbaler nastavi sa dobrim igrama. Notingem Forest se ranije raspitivao za Kingsa Kangvu, a sada je na meti Osman Bukari, već za januarski prelazni rok. Englezi mogu dobro da plate…

Trka je otvorena za naredni period, a pojedini skauti su već najavili gađanje u sredu, na derbiju u Humskoj. Prošle sezone Bukari je postigao evrogol i pokazao potencijal. Sada je ponovo u naletu, što je važno za ekipu i trenera Baraka Bahara pred okršaj sa Partizanom za dva dana.

NAJBOLJI ZVEZDIN STRANAC NAPRASNO ZAVRŠAVA KARIJERU: Niko nije očekivao da će ovo da se desi

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA