Najnovije

Parizer su branili 7 dana, a narod na Kosmetu ni jedan

Narodni poslanik Srpske stranke Zavetnici, Strahinja Erac, izrazio je saučešće porodicama nastradalih Srba sa Kosova i Metohije.

“Već dva dana čitam i slušam izjave srpskih političara na vlasti, ali i onih iz prethodnog režima kako pokušavaju da skinu odgovornost sa sebe i kako i danas ponovo nisu oni ni za šta krivi, niti treba da preuzmu odgovornost. Politika koja je u Srbiju došla 2000. godine je politika izdaje, propasti i uništavanja svega što je srpsko i gotovo sve što je urađeno od te 2000. urađeno je isključivo na štetu srpskog naroda”, naglasio je poslanik Erac.

On ističe da su juče ubijeni Srbi, da je napadnut manastir Banjska, da su u Kosovskoj Mitrovici napadnuta deca i da je veliki broj Srba uhapšen, dok se sa druge strane u Kraljevu vrši prećutna amnestija Krasnići Gzimu i Gaši Irfanu.

Narodni poslanik postavlja pitanje zašto su potpisani Briselski i Francusko-nemački sporazum, kada je svima jasno da kada god je Srbija napravila ustupak, ekstremisti iz Prištine su bili znatno gori i kao kulminaciju toga danas imamo 4 mrtva Srbina, ali nemamo dan žalosti.

“Danas ne možemo čuti ,,srpske’’ ministre kako staju u zaštitu naših građana na Kosovu i Metohiji, ali smo mogli da ih vidimo da brane parizer 7 dana u nedelji”, ističe Strahinja Erac.

Narodni poslanik navodi da vlast obmanjuje narod pričom o ekonomskom tigru, dok je zemlja u egzistencijalnom problemu i da je jedini izlaz iz tog stanja okretanje ka tradicionalnim vrednostima i oprobanim saveznicima.

JEZIVA SCENA U UKRAJINSKIM PRODAVNICAMA: Deca su dobila mnoštvo novih bolesnih igračaka (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA