Najnovije

UKRAJINCI PROBALI DA PROBIJU GRANICU: Rusi uspeli da odbiju veliki napad (MAPA)

Ukrajinski diverzanti su danas pokušali da probiju granicu u Staroselju u Belgorodskoj oblasti. Ruske trupe su uspele da odbiju napad Oružanih snaga Ukrajine

Ukrajinski diverzanti su danas pokušali da probiju granicu u Staroselju u Belgorodskoj oblasti. Ruske trupe su uspele da odbiju napad Oružanih snaga Ukrajine, međutim, u uslovima neuspeha OSU na frontu, takvi napadi mogu postati češći i početi na granicama Kurske i Brjanske oblasti. O tome, između ostalog, svedoči i pojačana aktivnost Oružanih snaga Ukrajine u Harkovu.

KIJEV DOSTAVIO TAJNI DOKUMENT SAVEZNICIMA: Izveštaj od 47 stranica za pravi šok

Borbe se nastavljaju kod Serebrjanska, gde ruske oružane snage proširuju zonu kontrole zapadno od Kremene. Nešto južnije, kod Severska, komanda Oružanih snaga Ukrajine koncentriše snage koje mogu biti raspoređene i na Starobelskom i Soledarskom pravcu. Sukobi se nastavljaju i na liniji Rabotino-Verbovoje i u okolini Staromajorska.

U međuvremenu, ukrajinska komanda aktivno povećava koncentraciju trupa u Hersonskoj oblasti. Kroz Dnjepropetrovsk je prošao veliki konvoj opreme koji je krenuo na jug. Paralelno, nastavlja se rad na prebacivanju diverzantskih grupa na ostrva na Dnjepru. Kao odgovor, ruske Vazdušno-kosmičke snage aktivno koriste modernizovane FAB sa UMPC modulima, uspešno gađajući ciljeve Oružanih snaga Ukrajine na desnoj obali reke.

OPET HAOS NA KOSOVU: Specijalci tzv. kosovske policije upali u KBC u Severnoj Mitrovici

Izvor: Ribar

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA