Najnovije

ĐOKOVIĆ PROZVAO DRŽAVU JAVNO! Jaka poruka koja će odzvanjati

Novak Đoković, heroj nacije, čekao je da njegove reči budu ignorisane u srpskoj javnosti.

U jednom od svojih monologa nije pričao o svojim pobedama, nije bio smešan kao što je inače, nije govorio o atmosferi u NJujorku... Govorio je o preozbiljnoj temi. Govorio je dugo i pametno. Pomenuo je kladionice i državu. Dovoljno da se njegove reči ne prenose.

- Žao mi je što je sport postao biznis preko kladionica. Ovde su kladionice na svakom ćošku, kao nekada pekare. Postali su deo života, mnogi se klade na sport, stavljaju na kocku sebe i finansijsku sigurnost svoje porodice klađenjem na teniski ili košarkaški ili fudbalski meč - rekao je Đoković, prenosi Sport klub.

Ako se ova tema pokrene, verovatno će mi reći „O čemu pričaš, ti si multimilioner“? Verovatno ću biti kritikovan što o tome govorim kao bogat čovek. Kladionice su na svakoj televiziji, one su dominantne, najbrži način da se zaradi. Problem se ili ne vidi, ili se prikriva, ignoriše. Država ne radi na tome da to reguliše, da pronađe prihvatljiv model za društvo, omladinu i sport. Moramo da se zapitamo u kakvom će okruženju odrastati naša deca. O tome treba pričati. To ne bi trebalo da bude tabu tema - zaključio je Đoković.

ŠTA TO RUSI NIŠANE? Testiran laserski top i ovo je zaključak

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA