Najnovije

Časopisi namenjeni najmlađima u izdanju Pčelice: Vrapčić i Pčelica za lepše odrastanje!

Za sve koji vole Pečicina izdanja ovo je pravo osveženje koje uliva nadu u odrastanje uz kvalitetan sadržaj koji je predstavljen na zabavan način.

Foto: Pčelica

Pčelica je zakoračila u novi izazov, odnosno pokrenuli su dva časopisa: Vrapčić, časopis za mališane uzrasta od 3 do 5 godina i Pčelica, časopis za predškolce uzrasta od 5 do 7 godina.

Časopisi imaju formu zabavnog i radnog karaktera, a posebna pažnja u njihovom oblikovanju posvećena je kvalitetnoj tehničkoj pripremi i štampi. 

Poštujući nove Osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja, čija primena obezbeđuje njihov kvalitet u predškolskim ustanovama, u časopisima možete pronaći raznovrsne sadržaje. Deca će crtati, bojiti, lepiti, raditi grafomotoričke i logopedske vežbe, rešavati zagonetke, uživati u čitanju stripova, priča, pesama, otkrivati zanimljive informacije iz sveta nauke, raditi eksperimente i putem realnih fotografija upoznavati ne samo našu zemlju i njene znamenitosti, već i druge zemlje, narode i kulture sa svim svojim lepotama i različitostima. U skladu sa uzrastom dece, vodiči kroz časopis će, uz Pčelicu i Vrapčića, biti odrasli, jer će im za praćenje nekih sadržaja biti potrebna pomoć, kažu iz izdavačke kuće Pčelica.

Svaki broj časopisa će imati posebne dodatke poput: modela za sečenje i lepljenje, maketa, društvenih igara, nalepnica i dr. 


Iz Pčelice dodaju da će sadržaji časopisa delovati stimulativno ne samo za sticanje znanja, već i za razvijanje opažanja, zaključivanja, kreativnosti i mašte. Malim čitaocima će biti omogućeno aktivno učešće u stvaranju časopisa, jer će uz pomoć odraslih, imati kontakt sa redakcijom u vidu slanja fotografija, likovnih radova, priča i sl.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA