Najnovije

OGLASILA SE ŽENA ZELENSKOG: Oleni se verovatno smeje pola sveta posle ovih izjava

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska u veoma intimnom intervjuu za Bi-Bi-Si opisala je kako je rat uticao na njen porodični život.

– Ovo bi moglo zvučati sebično, ali ja kraj sebe trebam muža, a ne istorijsku ličnost - rekla je i dodala kako porodica ne provodi puno vremena zajedno. 

– Ali držimo se, imamo snage i u emocionalnom i fizičkom smislu. Sigurna sam da ćemo to podneti - dodala je.

Kada je Rusija napala Ukrajinu u februaru 2022, Olena Zelenska je provela mesece skrivajući se na tajnim lokacijama sa svojom decom. Kazala je kako je na početku invazije imala konstantan osećaj navale adrenalina, ali da je s vremenom uvidela da se mora smiriti i početi da živi u skladu s postojećim uslovima. Nakon što je izašla iz skrovišta prošle godine, bivša scenaristkinja je počela putovati svetom kako bi se susrela s čelnicima raznih zemalja i držala govore.

Teško je

– Muž i ja ne živimo zajedno, porodica je razdvojena. Viđamo se, ali ne onako često koliko bismo želeli. Mom sinu nedostaje otac. Boli me kada vidim kako moja deca ništa ne planiraju. Kći nam ima 19 godina. Drugi njenih godina maštaju o putovanjima, o novim doživljajima, emocijama. Ona nema takvu priliku -  kazala je.

Prva dama i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski počeli su emotivnu vezu u srednjoj školi i nastavili da rade zajedno u komičarskoj trupi i TV studiju - on kao glumac, a ona kao scenaristkinja. Zelenska navodi kako nije ni sanjala da će njen suprug postati istorijska figura i da joj nedostaje zajedničko provedeno vreme.

Verujem u njega

Kazala je kako zna da se radi o sebičnoj želji i da predsednik stvarno ima energije, snagu volje, inspiraciju i tvrdoglavost da prođe kroz ovaj rat.

– Verujem u njega i podržavam ga. Znam da ima dovoljno snage. Ova situacija bi bila puno teža bilo kojoj drugoj osobi koju poznajem. On je stvarno vrlo jak i otporan. Svima nam sada treba ta njegova snaga - rekla je.

"Leopardi" lepo gore i prelepo lete na sve strane kad stanu na rusku minu: Metode iz vremena Drugog svetskog rata su i dalje veoma efikasne

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA