Najnovije

SRBIN VIKAO NA NBA POSLE POZARA: Ovo je s**nje, dajte im pobedu odmah, pa da ni ne igramo!"

Darko Rajaković je istakao da je sramota za NBA ligu ono što se dogodilo sa suđenjem na meču njegovog Toronta protiv Los Anđeles Lejkersa, a o njegovoj konferenciji za medije će se još dugo pričati.

Košarkaši Toronta izgubili su na gostovanju Los Anđeles Lejkersima 131:132 u dramatičnoj utakmici koju je odlučio Entoni Dejvis sa 41 poenom.

No, nakon susreta, srpski trener Darko Rajaković bio je besan nakon poraza svog tima i to zbog, kako je istakao, sramotnog suđenja arbitara na ovom susretu.

Rajaković smatra da je njegova ekipa bila žestoko oštećena i nije se suzdržavao da kaže šta misli o suđenju u NBA ligi. Zasmetalo mu je što su Lejkersi u poslednjoj četvrtini imali neverovatno velik broj slobodnih bacanja, a njegova ekipa skoro nijedno.

"Ovo je sramota! Prava sramota za sudije je da NBA liga ovako nešto dozvoli... Lejkersi su imali čak 23 slobodna bacanja, a mi dva u poslednjoj deonici. Kako da igramo meč ovako? Poštujem sve što imaju zvezde i sve, ali i mi imamo zvezde u timu."

Rajakoviću je smetalo i što je njegov igrač Skoti Barns, koji je sve vreme napadao obruč i išao ka košu, izveo samo dva slobodna bacanja za ceo meč. Sa druge strane, i manje važni igrači Lejkersa su olako dobijali slobodna bacanja.

"Kako je to moguće, hajde objasnite mi? Ako Lejkersi moraju da pobede dajte im odmah pobedu, nećemo ni da dođemo na utakmicu. Ovo nije prvi put, a Skoti Barns će biti Ol-star u budućnosti i zaštitno lice lige... Ovo je kompletno s**nje", bio je Rajaković emotivan, čak u jednom trenutku udarivši i rukom o sto.

Pogledajte kako je to izgledalo:

SKANDAL NA CRVENOM TRGU U MOSKVI: Vikao "Slava Ukrajini", policija...

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA