Najnovije

REPREZENTATIVAC STIŽE U ZVEZDU! Čović planira u narednim danima još tri pojačanja

Uzbudljive vesti za sve navijače košarke i KK Crvena zvezda! Kako Maxbet Sport ekskluzivno saznaje, Venjen Gabrijel (26), košarkaški as i reprezentativac Južnog Sudana, na pragu je prelaska u crveno-bele redove. Poslednji angažman imao je u Viskonsin Herdu, filijali Milvoki Baksa, gde je ostavio snažan utisak.

Gabrijel, koji igra na pozicijama krilnog centra i centra, postao je poznat srpskoj javnosti na Svetskom prvenstvu prošle godine. On je najbolji igrač Južnog Sudana, a iako je u porazu od srpskih "orlova" upisao samo četiri poena, njegov talenat i veštine su neosporni.

Protekle sezone Gabrijel je briljirao u Los Anđeles Lejkersima, gde je u 68 utakmica u NBA ligi ostvario prosek od 5.5 poena i 4.2 skoka. NJegova karijera započela je u Sakramento Kingsima, nakon čega je igrao za filijalu Stoktona, Portland, Nju Orleans i Viskonsin Herd. Prošao je kroz redove Bruklin Netsa i Los Anđeles Klipersa.

U G ligi je u poslednjem mandatu ostvario impresivan prosek od 18 poena i 10.4 skoka po meču. Sada kao slobodan igrač, Gabrijel je pred potpisivanjem ugovora sa Zvezdom, što bi moglo biti značajno pojačanje za tim sa Malog Kalemegdana.

VELIKA PREPREKA U ZADNJEM MOMENTU! Evo zašto je pukao transfer Higinsa, spas za Zevzdu

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA