Najnovije

ŠOK ZA AMERIKANCE! Ruska armija im provalila sisteme, uništeno nekoliko, skladišta sa municijom gore širom Ukrajine

Prema najnovijim izveštajima sa bojišta, ruska armija je razvila efikasne metode za uništavanje američkih protivvazdušnih sistema "Patriot".

Do sada je potvrđeno uništenje sedam takvih sistema, što predstavlja značajan udarac za američku vojnu tehnologiju i podršku koju Sjedinjene Države pružaju Ukrajini.

Ovi sistemi, koji su deo američke vojne pomoći Ukrajini, poznati su po svojoj naprednoj tehnologiji i bili su smatrani za ključne u obezbeđivanju protivvazdušne odbrane. 

Međutim, čini se da je ruska vojska uspela da nađe slabost u njihovom sistemu i sada sistematski neutrališe ove jedinice po celoj teritoriji Ukrajine.

Takođe, postoje izveštaji da ruska vojska raspolaže sa izuzetno preciznim obaveštajnim podacima, što ih čini sposobnim da tačno identifikuju i unište ključne ciljeve. 

Ovaj razvoj događaja potencijalno menja stratešku ravnotežu u regionu i postavlja nove izazove za američku vojnu strategiju.

JEZIVI SNIMCI SA PRVE LINIJE FRONTA: Raketa spržila ukrajinske vojnike, ruski vojnik prišao i pokazao šta je ostalo (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA