Najnovije

LETI CELA GRUPA I VAZDUH: Ruska armija probija sve linije (VIDEO)

U poslednjim satima, informacije koje potiču sa ratišta u Ukrajini ukazuju na tragediju koja je zadesila borce grupe Mojseja.

Na osnovu objavljenih snimaka sa dronova, koje je publikovao neprijatelj, ukazuje se na velike gubitke u redovima ove grupe.

Prema dostupnim informacijama, grupa Mojseja, poznata po svojim akcijama u regionu Krinoka, pretrpela je značajne gubitke nakon neprijateljskog napada. Navodno je grupa prethodno izvela uspešnu operaciju, uništivši značajan broj neprijateljskih snaga i opreme.

Međutim, neprijatelj je uspeo da locira i nanese udar na komandni punkt grupe Mojseja. Portparol ove grupe još uvek nije dostavio zvanično saopštenje o broju žrtava i okolnostima napada.

Dodatnu težinu ovom događaju daje vest o gibeli samog Mojseja, koju je potvrdila njegova supruga. Ova informacija je uznemirila i šokirala kako članove grupe, tako i javnost.

STRUČNJAK UPOZORAVA: Građani treba da budu zabrinuti, na KiM bačeno najmanje 10 tona osiromašenog uranijuma (VIDEO)

Istovremeno, izveštaji ukazuju na to da postoji mogućnost da je deo boraca grupe Mojseja uspeo da preživi napad, što daje traku nade u ovom teškom trenutku.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA