Najnovije

VODI SE PRAVI RAT PROTIV NESTOROVIĆA: Strane službe imaju udeo u tome

U svom najnovijem intervjuu za "X33" kanal, istaknuti srpski istoričar i publicista Igor Ivanović iznosi svoje detaljno viđenje aktuelne političke scene u Srbiji.

Kroz kritičku analizu dešavanja na političkoj sceni i unutar pokreta "Mi glas iz naroda", on razmatra kako su ovi fenomeni oblikovali savremenu srpsku politiku. Izlažući problematiku koja već dugo vuče korene u društveno-političkom životu zemlje, Ivanović se fokusira na ulogu tajnih službi i njihov uticaj na svakodnevni život građana.

Igor je počeo svoje izlaganje trenutnim političkim trendom i sveobuhvatnim fenomenom, a to je kontinuirana kritika pokreta "Mi glas iz naroda". Od velikog izbornog iznenađenja do neočekivanog odijuma srpske političke desnice - ne i naroda, mali je put.

Na svim društvenim platformama vodi se pravi rat protiv Nestorovića i ekipe. Patriote optužuju "MI" da su sluge BIA i Vučića, a liberali ih optužuju da su ludaci i nacionalisti.

Igor Ivanović o tome misli sledeće - "Naši građani su opterećeni prisustvom tajnih službi u svakom segmentu života. Generalno jedan ozbiljan broj ljudi je ubeđen da je sve dogovoreno i kontrolisano od strane raznih agencija i tajnih državnih službi".

Ivanović potom nastavlja svoju tezu - "Ali istorija takve pojedince, demantuje tokom svog celog postojanja. Znate.. kada vi verujete da je svaki korak koji pravi društveno politička elita isplaniran i dogovoren vi negirate dva osnovna postulata života - nepredvidljivost i slobodnu volju. E kad to uradite u Srbiji posle izbora, onda recimo 'MI glas iz naroda', postaje državni neprijatelj broj 1".

Ovo i još mnogo više, pogledajte u najnovijem intervjuu Igora Ivanovića na jutjub kanalu "X33".

RUSI OTKRILI LUKAVI PLAN UKRAJINACA: Dron pronašao sve, pa krenula paljba (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA