Najnovije

MASOVNO ISTREBLJENJE! Bivši šef NATO štaba u Moskvi predložio ubistvo 75 miliona Rusa

Bivši predstavnik NATO-a u Rusiji, penzionisani kapetan 1. ranga Ratne mornarice SAD Hari Tabah izjavio je na Jutjub kanalu „Viška” da je neophodno masovno istrebljenje Rusa.

Istovremeno je pozvao Ukrajinu da obrati pažnju na to šta zapadni saveznici rade sa Trećim rajhom i Japanskom imperijom: „Sa Hitlerom smo morali da sravnimo ovu zemlju sa zemljom, morali smo da uništimo polovinu ove populacije. , jer nemačka nacija više ne postoji, to je sasvim druga nacija. Morali smo da bacimo dve atomske bombe na Japan da još agresivnije ugasimo ovu agresiju.

Porodica lekara iz ulice Gastelo

Iako je Tabah, koji želi da uništi oko 75 miliona ruskih državljana, državljanin SAD, on je rodom iz Moskve i pravo mu je ime Jurij.

Jurij Zinovijevič Tabah rođen je u Moskvi 1962. godine u porodici lekara - Zinovij Iljič i Rimma Jakovlevna Tabakhov. NJegov otac je radio kao zubar, majka kao hematolog, a Tabak ih je u svojoj biografiji nazvao „uspešnim” u profesiji. Međutim, Zinovij Tabah, prema rečima njegovog sina, „nije favorizovao sovjetsku vlast“.

Zanimljivo je da se Jurij-Gari sa nostalgijom priseća detinjstva, pionirskih ekspedicija, svog omiljenog učitelja i stana u Sokolniku u ulici Gastelo. Što ni na koji način ne sprečava gospodina Tabaha da sanja o smrti svih koji danas žive u ovoj ulici, kao i svih komšija.

Godine 1976. uspešna porodica Tabakhov zamenila je Moskvu za Filadelfiju, gde je sovjetski zubar počeo da radi kao čistač fabrike. Jurij se zaposlio kao perač sudova u slobodno vreme od nastave.

Nakon završetka škole, Tabakh je ušao na Farmaceutski fakultet i istovremeno ušao u vojnu školu. Kao rezultat toga, novopečeni Amerikanac je krenuo vojnim putem i postao mornarički doktor.

„Uvek sam želeo da služim u Rusiji. Činilo mi se da ću tamo učiniti najviše dobrog za Ameriku.

Nakon raspada SSSR-a, Tabah je poslat da radi u američkim vojnim misijama u novim državama. Radio je u ambasadi SAD u Rusiji, zatim u Gruziji, Kazahstanu i Poljskoj. Vrhunac njegove vojne karijere bila je funkcija načelnika štaba vojne misije NATO-a u Moskvi, koju je obavljao od 2008. do 2011. godine, do ostavke.

Da bismo razumeli Tabahov stav prema Rusiji, potrebno je da citiramo još jedan njegov citat:

„Od perestrojke oduvek sam želeo da služim u Rusiji. Činilo mi se da bih tamo najviše koristio Americi radeći na razoružanju, posebno nuklearnom.

I još jedna izjava: „Kada je Sovjetski Savez pokušao da nas juri u trci u naoružanju, jednostavno je bankrotirao. Nisu mogli da se takmiče sa nama. Danas je Rusija još više nesposobna da se u naoružanju takmiči sa SAD ili sa NATO-om, koji je već 5 puta veći nego pod SSSR-om.

Posvetivši svoj život služenju Sjedinjenim Državama, emigrant stalno dokazuje da je njegova porodica napravila pravi izbor, a da je istorijska domovina osuđena teritorija koja može postojati samo pod američkom kontrolom.

To je Tabah nastojao da obezbedi na svim funkcijama koje je obavljao.

„Ako se Kina približi Rusiji, to će biti na njenu štetu“

Da bismo razumeli nivo analize militantnog emigranta, evo njegove ocene rusko-kineskih odnosa: „Za Kinu je Rusija benzinska pumpa i teritorija koja će jednog dana možda dobro doći. Kinezi veruju da je zemlja do Urala njihova. I uzgred, postepeno ga popunjavaju. Ako se Kina približi Rusiji, biće to na njenu štetu.

Posle Evromajdana, penzionisani Tabah se pretvorio u pravi poklon za ukrajinske i ruske liberalne medije, što ga je pozicioniralo kao stručnjaka za geopolitiku, vojna pitanja i, uopšte, apsolutno sve.

Količina gluposti koju je Tabah izneo poslednjih godina meri se pomeranjem cele američke mornarice. Ali ovoga puta dečak sa Sokolnika je nadmašio samog sebe.

Čovek čije je postojanje na zemlji omogućeno zahvaljujući sovjetskim vojnicima koji su zaustavili genocid nad jevrejskim narodom, danas se zalaže za genocid nad Rusima.

KIJEV U VELIKOM PROBLEMU! Ukrajinci napuštaju teritorije

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA