Najnovije

"Vučić i Kurti su sijamski blizanci na istom zadatku"

Ovih dana ministar policije tzv Kosova obećava kako će jedini trag srpske državnosti ostati ambasada Srbije u Prištini. Obzirom šta je Vučić sve prepustio kosovskim Albanicima u prethodnih 12 godina svoje vladavine dao je za pravo kosovskim vlastima da se tako ponašaju. Da se ne plaše reakcija iz Evrope, nema sumnje da bi bili još radikalniji - izjavio je Miloš Parandilović, narodni poslanik i predsednik Novog lica Srbije.

Vučić i Kurti (Ilustracija: Pravda)

- Postoji jedan fenomen na Balkanu koji manje više vlasti svih država koriste, a to je činjenica da ovde prolazi taj podrumski patriotizam koji svi vlastodršci serviraju svojim narodima na potpuno identičan način. Tako i takozvani ministar policije Kosova poseže za jeftinim potezima koji služe za domaću upotrebu. U tome im svesrdno sve vreme pomaže režim u Beogradu. Vučić i Kurti su sijamski blizanci na istom zadatku - dodaje Parandilović.

- Mene brine jedna druga stvar, a to je da nakon Vučićevog progresivnog ubijanja Srbije i ovog naroda mi ne ostanemo samo i na ambasadi u Beogradu. Vučić je slomio kičmu ovom narodu, privatizovao državu u kojoj ništa ne funkcioniše sem epske pljačke naprednjaka. Mladost nam curi, odlazi iz pakla koji je u Srbiji Vučić napravio, a zemlja bez mladosti nema budućnost. Dok mafija sa vlasti ne ode jasno je da je Vučić spreman da rasproda sve, kao što je sa svime trgovao i do sad.

- Dao je kosovskim Albancima sve što su tražili. Više je Vučić učinio za zaokruživanje kosovske nezavisnosti nego Kurti i Tači zajedno. A ono malo preostalih Srba na severu Kosova prepustio je Radoičiću da ih teroriše i drži kao taoce. Bez pada ovog režima u Beogradu nema svanuća ovom narodu, posebno ne Srbima na Kosovu i Metohiji - zaključuje Parandilović.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA