Najnovije

NA MARAKANU STIŽE BRUTALNA PONUDA ZA MIJATOVIĆA: Zenit spreman da ponudi mnogo novca, Zvezda prihvata transfer

Prema najnovijim informacijama koje donosi "MaxBet Sport", fudbalski klub Crvena zvezda je primio izuzetno privlačnu ponudu za svog mladog napadača Jovana Mijatovića.

Kako se saznaje, ruski klub Zenit, koji važi za jednog od vodećih u regionu, izrazio je spremnost da plati obeštećenje od pet miliona evra, uz dodatne bonuse i procenat od buduće prodaje igrača. Ova ponuda značajno premašuje ono što je ranije nudio Fejenord.

Zenit, poznat po svojoj strategiji angažovanja talentovanih igrača iz regiona, ima pravo preče kupovine. To pravo je već iskoristio prethodnog leta kada je angažovao Strahinju Erakovića, pre nego što je isti igrač mogao preći u Spartak iz Moskve.

Mladi napadač Crvene zvezde, rođen 2005. godine, u slučaju uspešnog završetka pregovora, bi trebalo posle Božića da ode na lekarske preglede i potpiše višegodišnji ugovor. Jedna od opcija je da do kraja tekuće sezone ostane u timu aktuelnih šampiona Srbije.

Mijatović, koji je takođe član omladinske selekcije Srbije, u prvom delu sezone odigrao je 26 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 11 golova i zabeležio dve asistencije, provodeći ukupno 1.214 minuta na terenu. Ovakav učinak mladog napadača Crvene zvezde predstavlja značajan uspeh i otvara mu vrata za prelazak u viši rang evropskog fudbala.

DOLAZE SA DŽAKOM PARA: Na stolu ponude vredne i preko 11 miliiona evra, prodaja ili ne veliko je pitanje

Izvor: Pravda.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA