Najnovije

REŽIM SIMULIRANJEM PATRIOTIZMA LAŽE BIRAČE: Dok čekamo Ruse na Dunavu, nestaćemo (VIDEO)

Ovo je jedna zemlja u vrlo skromnom položaju, bednom, i sa jednim kultom ličnosti, sa socijalnom krizom u društvu i kolektivne patologije koja buja gde je narod visoko debilizovan, izjavio je Dragan Petrović naučni savetnik u Institutu za međunarodnu politiku i privredu u Beogradu u emisiji „Konflikt“ Jutjub kanala Pravi odgovor.

Petrović je komentarisao društveni fenomen obezvređivanja i poistovećivanja diploma državnih i privatnih fakulteta u oblastima iz kojih se rukovodi jednom nacijom, ali se osvrnuo i na događaj koji je obeležio, ne samo godinu, već čitavu epohu, a to su masovna ubistva u Srbiji još nezabeležena kao pojava.

- LJudi koji su kompetentni iz te oblasti, tvrde da je nemoguće da jedan dečak izvrši onakav masakr. Nemoguća je onakva preciznost pri rukovanju oružjem u tom uzrastu – rekao je. 

On je primetio da Kosovo i Metohija nisu više u fokusu „i istovremeno se iz igre izbacuje patriotska opozicija, dok građanisti obustavljaju svojim činom realnu razmenu činjenica“.

On, između ostalog, navodi da je jedan deo Telekoma prodat britanskoj firmi, objašnjavajući uticaj stranog faktora u našoj državi i osuđujući, kako kaže, marionetsku vlast.

O temi demonstracija u Beogradu koje je organizovala prozapadno orijentisana opozicija, a koja je u medijima, pa i od strane čuvenih ruskih zvaničnika poput Marije Zaharove, definisana kao „beogradski Majdan“, Petrović tvrdi da samo patriotski blok može Srbiju da izbavi iz demografske, društvene i ekonomske krize.

- U medijima, sredstvima informisanja i univerzitetu su favorizovane dve opcije dok je patriotski blok potpuno potcenjen – kazao je.

OPAKA PROVOKACIJA ZAHAROVE: Ameriko, srećna Nova godina i novi dug!

On objašnjava da se demografski krah rešava „uvozom“ migranata, navodeći da režim simulira patriotizam, kojim zavaravaju glasače.

- Ovde se dobar deo muškaraca ne interesuje za stanje u državi. Stepen uzdrmavanja genetskog koda je do te mere, da su ovo preduslovi za početak nestanka nacije. Stanovništvo u Srbiji je ozbiljno načeto - zaključuje on.

O dve tačke sukoba na geopolitičkom nivou koje podrazumevaju rat u Ukrajini, kao i iraelsko-palestinski sukob, a koje će zasigurno uticati na celokupnu budućnost, Petrović komentariše da se ishod približava, te da u tome vidi naš spas.

- Menja se odnos snaga, Rusija će dobiti ovaj sukob i to nas vraća u igru. Da nije Rusije, sa ovakim pihtijastim odnosom i izdajničkom vlašću, bili bismo osuđeni na propast - navodi Petrović, rekavši da će Rusi stići do Dnjestra ili Dunava, ali da će svakako dobiti rat.

Više o rusko-ukrajinskom sukobu, o „srpskom proleću“, i koje radikalne mere moramo da preduzememo kako ne bismo nestali, pogledajte detaljnije u emisiji Jutjub kanala Pravi odgovor.

Izvor: Pravda.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA