Najnovije

VIŠE O "STRANOM FAKTORU": Uhapšeni šiptarski teroristi su poslušnici Mi-6!?

Srpski mediji su preneli saznanja Večernjih Novosti o uhapšenim šiptarskim teroristima na administrativnom prelazu Merdare, a kako navodi ovaj list, teroristi su uhapšeni tokom pokušaja izvedbe operacije kojom rukovodi "strani faktor".
London / Piksabej

London / Piksabej

Sumnja se da su dvojica Albanaca sa Kosova i Metohije, uz instrukcije i pomoć jedne zapadne zemlje čiji je zvaničnik nedavno boravio na Kosovu i Metohiji i koji svesrdno podržava nezavisnost KiM, oružje želeli da prokrijumčare jednoj kriminalnoj grupi u našoj zemlji, pišu Novosti.

Podsećamo, Dejvid Kameron, britanski šef diplomatije, nedavno je boravio na Kosovu i Metohiji u poseti prištinskim vlastima, kao i britanskim trupama koje su aktivne u južnoj srpskoj pokrajini u okviru KFOR-a.

On je tom prilikom poručio da će se boriti da što više zemalja prizna nezavisnost “Kosova”, kao i da će Velika Britanija štititi teritorijalni integritet i suverenitet "nezavisnog Kosova” od onih koji pokušavaju da destabilizuju i uruše “nezavisnu državu Kosovo”.

Britanci su “tradicionalni neprijatelji” Srba, opšte je poznata stvar i upravo su oni ti koji su gurali “Kosovo” u UNESKO, deklaraciju o genocidu u Srebrenicu u Ujedinjenim Nacijama, itd., a ratovali su bezuspešno protiv srpskog naroda i u BiH, i na Kosovu i Metohiji, ali i u Srpskoj Krajini.

Međutim, upravo im je Kosovo i Metohija najveća rana na srcu, jer su bili primorani da potpišu Kumanovski sporazum i prihvate UN rezoluciju 1244 kojom su priznali da je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije, zbog čega sada, u svom neokolonijalnom banditskom stilu, pokušavaju svim silama da pronađu druge ilegalne načine da stvore nezavisnu državu Kosovo.

London je besan zbog diplomatsko-vojnog kraha na Kosmetu i sada mora da iscrpljuje svoje snage iznova kako bi svoju nakaradnu devijantnu tvorevinu pokušao da uvede u “legalne tokove”.

Ne uspevaju, jer je većinski broj UN članica na strani Srbije i praktično tri četvrtine planete Kosovo smatra delom Srbije poštujući međunarodno pravo i principe i rezolucije Ujedinjenih Nacija.

Hapšenje dvojice Albanaca je dodatni šamar Mi-6 i drugim britanskim bezbedonosnim službama, jer je srpska BIA opet uspela da ih nadigra u informaciono-obaveštajnom i bezbedonosnom ratu koji neprestano traje.

Ceo razvoj događaja ukazuje da će koškanja i sukob Beograda i Londona u narednom periodu sve više da se rasplamsava.

Pročitajte OVDE detaljnije o hapšenju šiptarskih terorista od strane srpskih službi

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA