Najnovije

GORAN VESIĆ NE PRIČA ISTINU: Snimak dokazuje šta radi (VIDEO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da su svi državni putevi na teritoriji Srbije prohodni, ali video objavljen na društvenoj mreži X pokazuje potpuno suprotno.

Naime, na snimku se vidi ogormna gužva nastala zbog snega, dok kamion i automobili u jednoj traci stoje. Vesić, s druge strane, tvrdi da su svi državni putevi u našoj zemlji prohodni.

On je takođe rekao i da je posuto 320 tona soli. Ipak, od jutros se zbog loših vremenskih uslova dogodilo nekoliko saobraćajnih nesreća, a troje ljudi je poginulo. Prva teška saobraćajna nesreća desila se oko sedam sati na Novom Beogradu, u Jurija Gagarina. Još jedna osoba poginula je u udesu koji se dogodio na izlazu iz Zaječara, na putu Zaječar – Negotin, kod Aptiva. Ova nesreća dogodila se oko 7.20, su se tri automobila, a poginuo je vozač „opel astre“. Takođe, poginula je i žena stara 50 godina, kada je jutros oko osam časova automobilom sletela sa puta kod Stepanovićeva na teritoriji Novog Sada.

Takođe, desio se i udes na auto-putu kod isključenja Ruma-Šabac, i tada su se zbog snega sudarili kamion i više automobila.

Do udesa je došlo i na mostu kod Beške u pravcu prema Novom Sadu, kada su se sudarili kamion i autobus, a zasad nije pozunato da li ima povređenih i u kakvom su stanju.

Stoga, „Putevi Srbije“ savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise. Zbog najavljenih niskih temperatura i snega u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima.

Srbi na KiM ne mogu nigde bez viza, Kurti im traži 12 miliona evra...

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA