Najnovije

PRETIO "DIREKTNIM UDAROM NA SANKT PETERBURG": Medvedev mu odgovorio da "ne budi zver"...

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev reagovao je na pretnju bivšeg šefa Generalštaba poljske vojske Rajmunda Andžejčaka da će "udariti na Sankt Peterburg", pozvavši ga da se seti istorijskih podela Poljske i da je "bolje da ne probudi zver".
Medvedev

Medvedev

"Pojavio se još jedan hrabri pšek, po imenu Andžejčak, koji preti Rusiji napadom 'direktno na Sankt Peterburg'. On, budala u penziji, setio bi se brojnih podela Poljske i ne bi budio zver, jer je Varšava bila deo Ruskog carstva", napisao je Medvedev na Telegramu.

Kako su prethodno preneli poljski mediji, Andžejčak je rekao da će Poljska "direktno napasti Sankt Peterburg i pogoditi sve strateške ciljeve u radijusu od 300 kilometara ako Rusija napadne baltičke zemlje".

On je takođe dodao da je Varšava kupila 800 raketa dometa do 900 kilometara za upotrebu u slučaju rata sa Moskvom.

Komentarišući reči američkog predsednika DŽozefa Bajdena, da "postoji pretnja iz Irana za Trampa", Medvedev je naveo da one koji žele da ubiju Trampa ne treba tražiti među Irancima, već među pristalicama Bajdena i predsedničkog kandidata SAD Kamale Haris, kao i pristalicama Ukrajine.

"Radosno trljajući ruke koje boluju od artritisa, Bajden je optužio Iran za 'mogući atentat na Trampa'. Dementnom dedi kapa gori pravo na glavi! Na kraju krajeva, krivca ne treba tražiti među Irancima, već među promrzlim liberalima, pristalicama tog senilnog čoveka i Kamale Haris, kao i među gomilom proukrajinskih idiota, koje su negovale demokrate tokom godina rata protiv Rusije", dodao je Medvedev.

Osim toga, on je dodao da Zapad nema para za posledice uragana Milton na Floridi, niti za francuske farmere, a ni za oživljavanje nemačke industrije, već da je novac samo tu za "održavanje lude pijane gomile u Evropi i za novo oružje za istrebljenje Slovena u vojnom sukobu".

Pročitajte OVDE šta je Đilas poručio naprednjacima

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA