Najnovije

Turci beže iz hale, ne mogu da gledaju kako ih Zvezda gazi: Ovaj snimak sve govori (VIDEO)

Crvena zvezda je napravila ogroman uspeh i uspela je da u "Ulker dvorani" pobedi Fenerbahče 76:57 u trećem kolu Evrolige. Nakon trijumfa nad Parizom u gostima i Baskonijom kod kuće koje su mnogi možda i očekivali stigla je pobeda koja je zakucala crveno-bele na vrh tabele!

Fenerbahče koji je krenuo sjajno u Evroligi spušten je na 57 poena, Šarunas Jasikevičijus je posle meča nemoćno mahao glavom, a prava nemoć je mogla da se vidi na tribinama. Krcata hala je došla da vidi kako Šarasov tim demonstrira silu, a onda je na pet minuta do kraja, nakon serije Crvene zvezde koja je otišla na "plus 15" (62:47) hala krenula da se prazni.

Kamere su uhvatile kako navijači napuštaju halu mnogo pre kraja meča, a kako se utakmica završila i kako su kamere prikazale široki ugao videli smo da je jako malo navijača dočekalo kraj ovog meča! Ne vole Turci da gube od srpskih klubova, a evo i kako je to izgledalo: 

Crvena zvezda ipak nema vremena za slavlje i za preterano razmišljanje o ovom meču. Već u petak u goste dolazi Barselona, a imaće motiv više. Sada su crveno-beli ti koji treba pobediti U Evroligi. 

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA