Najnovije

ZAHAROVA "NOKAUTIRALA" RUTEA: Istorija, Rute!

Reakcija generalnog sekretara NATO Marka Rutea na ubistvo šefa Politbiroa Hamasa Jahje Sinvare ne iznenađuje s obzirom na istoriju Holandije, izjavila je zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Ona se oglasila povodom izjave Rutea koji je, komentarišući informacije o ubistvu šefa Hamasa, rekao da se „neće potresti ako se ispostavi da je to tačno“.

„Nismo iznenađeni. Stvar je u tome što je Rute bivši premijer Holandije. Ta zemlja je poznata po svojim 'liberalnim tradicijama'. 

Tako su Holanđani 1672. godine ubili svog premijera i njegovog brata Kornelisa, a zatim su ih – pojeli. Naravno, ne u potpunosti. A šta ste mislili? To je zapadna civilizacija, zato je rulja probrala one delove tela koji su ukusniji. Zatim su ih sve pomilovali. Refleksi kanibalizma su, kao što vidimo, i dalje jaki. Prijatno, Mark, nemoj se udaviti“, napisala je Zaharova na Telegramu.

U međuvremenu je izraelska vojska potvrdila da je šef Politbiroa Hamasa Jahja Sinvar ubijen u Rafi. Američka obaveštajna služba je pomagala Izraelu da prati gde se nalazi likvidirani šef Hamasa Jahja Sinvara, potvrdio je večeras predsednik SAD DŽozef Bajden.

Izvor: Sputnjik 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA