Najnovije

BOMBA! Milan, Juventus, Real Madrid, Napoli donose džak para za Zvezdinog bisera

Andrija Maksimović, supertalentovani igrač Crvene zvezde, privukao je pažnju brojnih velikih klubova iz Evrope, što dodatno podiže njegovu vrednost i postavlja ga u centar interesovanja svetske fudbalske javnosti. Prema najnovijim informacijama, skauti Borusije Dortmund i Atletika Madrid već su pratili njegove nastupe, pri čemu su Nemci ponudili čak 10 miliona evra za njegovu slobodu.

Međutim, interesovanje ne staje tu. Mančester Siti i Juventus takođe su se uključili u trku za mladog srpskog reprezentativca, što dodatno potvrđuje njegov potencijal. Pored njih, turski novinar Ekrem Konur objavio je da Maksimovića prate i Real Madrid, Milan, Arsenal i Napoli. Ovu informaciju su potvrdili španski i nemački mediji, a čak je i televizija „Skaj“ izvestila da su klubovi spremni da ponude 15 miliona evra za ovog mladog igrača.

Takođe, engleski „Gardijan“ svrstao je Andriju Maksimovića među 60 najtalentovanijih mladih igrača na svetu, što dodatno pojačava euforiju i očekivanja od njega. Očigledno je da se za njegov potpis vodi ozbiljna trka među najvećim evropskim klubovima, što bi moglo značajno da utiče na njegovu karijeru i budućnost u fudbalu.

HITAN SASTANAK POSLE PARIZA! Sferopulos tražio pojačanje dok još ima vremena

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA