Najnovije

SPREMA SE VELIKI PROTEST U BEOGRADU? Ekolozi zovu prosvetare i poljoprivrednike da im se pridruže

Predstavnici ekoloških organizacija uputili su poziv prosvetarima i poljoprivrednicima da im se pridruže u zajedničkom protestu koji će se održati u Beogradu. Protest je zakazan kao reakcija na neodgovarajuće mere Vlade u oblastima ekologije, obrazovanja i poljoprivrede.

Ekološki aktivisti navode da se trenutno suočavamo sa sve većim brojem ekoloških problema, uključujući zagađenje vazduha, vode i zemljišta. Oni ističu da su dosadašnji pokušaji rešavanja ovih problema bili nedovoljni, što ugrožava zdravlje građana i održivost životne sredine u Srbiji.

S druge strane, prosvetni radnici ukazuju na loše uslove rada u školama, nedostatak investicija u obrazovanje i niske plate koje dovode do nezadovoljstva među nastavnicima. Poljoprivrednici su takođe izrazili nezadovoljstvo zbog neadekvatne podrške države, visokih cena goriva i nedostatka finansijskih podsticaja za razvoj poljoprivrede.

Cilj ovog zajedničkog protesta je da se skrene pažnja javnosti na probleme koji pogađaju različite sektore društva, kao i da se izvrši pritisak na institucije da preduzmu konkretne korake u cilju poboljšanja uslova života i rada.

Protest će biti održan ispred Narodne skupštine u Beogradu, a očekuje se veliki odziv građana koji su nezadovoljni trenutnim stanjem u zemlji. Ekolozi, prosvetari i poljoprivrednici planiraju da nastave svoju borbu za pravdu i bolje uslove, a ovaj protest predstavlja sledeći korak u tom pravcu.

PRAVI PAKAO NA TRI PRAVCA! Front gori, Rusi se muče u Kurskoj...

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA